Focus Dance instruktører

Charlotte Filberg

Eier og hovedtrener i Focus Dance. Charlotte har en lang karriere som aktiv konkurransedanser på toppnivå bak seg og hun har mange store meritter i bagasjen. Hun har licensiate(trener 3) utdannelse i Freestyle/slowdance, godkjent eksaminator innen grenene og har undervist dans i 25 år. I tillegg dømmer og underviser hun både nasjonalt og internasjonalt.

Charlotte startet med dans som 14-åring. Hun har alltid vært aktiv med forskjellige idretter, men det ble dans som til slutt ble den store lidenskapen. På tross av sen start alder har Charlotte allikevel danset seg til Norgesmester, Europamester og Verdensmester titler mange ganger. Hun ga også Freestyle/disco et ansikt utad da hun ble nr 3 i talentkonkurransen Kjempesjansen på NRK, og er fortsatt Norges mest profilerte danser innen sine grener. Hun har også vært nominert til Idrettsgallaen 2 ganger.

Charlotte underviser ved alle våre avdelinger.

Maria Cocozza

Maria startet med å danse ballet, både klassisk og jazz, da hun var 5 år. Deretter begynte hun med Freestyle som 10-åring. Hun har danset freestyle, slowdance, disco og hip hop. Hennes aktive konkurransekarriere ble lagt på hyllen i 2010. Maria begynte med undervisning i 2009 og har nå Student(trener 1) og Associate(trener 2) utdannelse. Hun er også utdannet dommer i Norges Danselærer Forbund. Maria underviser ved vår avdeling i Strømmen.

Sandra Nedgården

Cathrine Breivik Østnes

Mathilde Bjerke

Carine Quille Teian

Milla Haugen