SOMMERSKOLE UKE 26 og 33!

I uke 26 vil Sommerskolen holdes i vårt studio i Strømmen, Strømsveien 48, og i uke 33 ved vår avdeling på Jar Isforum, Storengveien 28. Det er selvsagt mulig å delta på begge for de som ønsker det.

I uke 26 starter vi kl 12 -18 på mandag og tirsdag, og kl 9-15 onsdag tom fredag. Dette pga sen skoleslutt i noen av kommunene. Vi starter kl 9 og avslutter kl 15 mandag t.o.m. fredag i uke 33. Pga Covid-19 og smittevern ber vi i år om at deltakerne tar med egen matpakke. De må ha med bevegelig/stretchy treningstøy og joggesko. Dersom været tillater det vil vi også gjennomføre mye av aktivitetene utendørs.

Pensum er freestyle/disco, slowdance, musical/showdans, akrobatikk og relatert trening. Vi starter på grunnleggende nivå og bygger på ifh til elevenes ferdighetsnivå. Dette passer for alle uansett om man har god erfaring eller ingen erfaring med dans/akro fra tidligere.

Vi avslutter uken med oppvisning for familie og venner ved den aktuelle avdelingen Sommerskolen avholdes.

Pris pr. uke er 2.100,- og alle deltakere får en Sommerskole t-skjorte. Ved deltakelse ved begge ukene gis det 15% rabatt på uke nr 2.

Påmeldingen er åpen og sendes til charlotte@focusdance.no.

Bli med på en morsom og lærerik sommerskole! Få nye venner og ha det gøy med trening/dans 🙂

Mvh Focus Dance teamet