Personvern

24. mai 2018 har vi oppdatert personvernregler og vilkår for bruk av nettstedet Focus Dance.

HVA ENDRER SEG?
VI LEGGER TIL MER DETALJERT INFORMASJON OM HVORDAN VI BRUKER OG DELER DATA VI SAMLER OM DEG OG HVILKE RETTIGHETER DU HAR OVER DINE EGNE DATA.

HVORFOR GJØR FOCUS DANCE DISSE ENDRINGENE?
Bakgrunnen er nye europeiske personvernregler som trer i kraft i hele Europa fra 25. mai. Vi bruker denne muligheten til å være helt tydelig på hvordan vi bruker informasjonen din – uansett hvor du er bosatt.

VIL DETTE PÅVIRKE MÅTEN JEG BRUKER FOCUSDANCE.NO PÅ?
Ikke i det hele tatt – Focusdance.no opplevelsen din blir den samme.

Din personlige integritet er veldig viktig for oss, og målet vårt er å beskytte dine og barnas personopplysninger på best mulig måte. Vi skal alltid følge gjeldende lover og regler for personvern. Med disse retningslinjene vil vi hjelpe deg til å forstå hvilken informasjon vi samler inn, samt hvordan vi kan bruke den. I forbindelse med påmelding eller når du gir oss informasjon, godkjenner du retningslinjene og at vi kan behandle dine personopplysninger som beskrevet nedenfor.

BEHANDLINGSANSVARLIG

CHARLOTTE FILBERG, FOCUS DANCE, STRØMSVEIEN 48, 2010 STRØMMEN
har ansvaret for behandling av dine personopplysninger.

PERSONOPPLYSNINGER SOM VI BEHANDLER
Vi behandler opplysninger som du utleverer direkte til oss, eller sender til oss via Focusdance.no, eller som vi samler inn for eksempel ved hjelp av informasjonskapsler for å kunne fullføre våre forpliktelser overfor deg og for å kunne håndtere påmeldingene dine.

Personopplysningene som vi kan få tilgang til, inkluderer: Navn foresatt, Navn deltaker, Fødselsdato, Adresse, Telefonnummer, e-postadresse, påmeldings-, betalings- og kjøpshistorikk.
Har du spørsmål om hvordan dine personopplysninger blir behandlet som du ikke finner svar på her – eller ønsker du innsyn, retting eller sletting av data – kan du kontakte Focus Dance.

BRUK
I tillegg til dette kan opplysningene også brukes i forbindelse med statistikk, direktemarkedsføring, kundeundersøkelser, nyhetsbrev samt for identifikasjon. De kan også brukes i forbindelse med utsendelser per SMS, e-post og post, i tillegg til markedsføring og informasjon via telefon, med mindre du har motsatt deg dette. Hvis du ønsker å avbryte markedsføringen mot deg som kunde, kan du kontakte Charlotte Filberg, Focus Dance.

Innsendte og innsamlede opplysninger kan brukes til å gi deg relevant informasjon, samt til å forbedre nettstedet vårt. Opplysninger som fødseldato og betalingsopplysninger ligger ikke i våre databaser. Slik informasjon lagres i Visma Regnskap.

Ved å godkjenne Focus Dance sine retningslinjer for personvern i forbindelse med kjøp eller oversending av opplysninger, så samtykker du også i at personopplysningene dine kan overføres til land utenfor EØS.

SALG AV BEDRIFTEN
Hvis Focus Dance blir solgt eller fusjonert med en annen organisasjon, kan dine personopplysninger deles med våre rådgivere, eventuell kjøper og dennes rådgiver og de kan også overføres til bedriftens nye eiere.

GOOGLE
Vi bruker Google sine tjenester til analyser og annonsering. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan Google samler inn, deler og bruker data kan du gå inn på deres nettide. Google personvern

SIKRING AV PERSONOPPLYSNINGER
Vi har sikkerhetsrutiner og teknisk beskyttelse som sikrer personopplysningene. Tilgangen til personopplysninger er begrenset, og det er kun vår leverandør av onlinetjenester og partnere som får tilgang til navn, e-postadresse og telefonnummer. Leverandøren av onlinetjenester er databehandler på vegne av Focus Dance. Alle må identifisere seg for å få tilgang til opplysningene de trenger fra våre systemer.

TID
Hvis du har bestilt noe fra, eller opprettet en konto hos Focus Dance og på den måten godtatt å bli registrert hos oss, lagrer vi opplysningene dine til du avregistrerer deg. Du kan avregistrere deg når som helst. Personopplysninger som vi får eller samler inn via kontaktskjema uten at du har registrert deg, lagrer vi bare så lenge det er nødvendig for at vi skal kunne oppfylle våre og våre samarbeidspartneres forpliktelser overfor deg, for eksempel for levering og garantier.

Opplysningene vil uansett ikke lagres lenger enn de gjeldende personopplysningsreglene tillater.

DINE PERSONOPPLYSNINGER
I følge personverndirektivet har du rett til å få vite hvilke personopplysninger som behandles om deg. Det skal være gratis å få denne informasjonen. Du må sende en skriftlig henvendelse til oss for å få denne informasjonen. I samsvar med personverndirektivet må du sende henvendelsen skriftlig per post. Du kan ikke sende den per e-post. Adressen til Focus Dance finner du på Focusdance.no

Det er viktig for oss at vi har riktige og oppdaterte personopplysninger. Ta kontakt hvis det er behov for endringer. Du kan, og har rett til å når som helst å be om at dine personopplysninger korrigeres, slettes eller blokkeres.

Du kan, og har rett til når som helst og tilbakekalle godkjenning av behandling av dine personopplysninger. Du kan begrense tilbakekallingen til deler av behandlingen, for eksempel behandling som gjelder direktemarkedsføring.

BEGRENSNING
Nettstedet vårt har lenker til nettsteder som Focus Dance ikke eier eller har kontroll over. Våre retningslinjer for personvern gjelder kun for Focus Dance sine nettsteder, og det er kun disse vi tar ansvar for. Hvis du forlater Focusdance.no og går til et annet nettsted, bør du lese retningslinjene for det aktuelle nettstedet.

ENDRINGER AV RETNINGSLINJER FOR PERSONVERN
Vi forbeholder oss retten til å endre disse retningslinjene når som helst og i den utstrekning vi mener er nødvendig for å kunne oppfylle nye lovpålagte krav, tekniske krav eller for å eliminere usikkerhet. Endringer av retningslinjene blir publisert på nettstedet.

Sist oppdatert 24.07.2018

Meld deg på i Strømmen
Meld deg på i Aurskog
Meld deg på i Jar/Bærum